Vrijwilligersmarkt op 5 oktober in Mijdrecht

Zoek net als Bart vrijwilligerswerk wat bij jou past op de Vrijwilligersmarkt!

Na het succes van vorig jaar organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Tympaan De-Baat wederom een vrijwilligersmarkt op zaterdag 5 oktober van 12.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis Mijdrecht. De toegang is gratis.

Mensen kunnen zich op deze dag oriënteren op vrijwilligerswerk en kennismaken met verschillende organisaties zonder winstoogmerk. Achtentwintig (28!) organisaties zullen op de markt vertellen waarom vrijwilligerswerk bij hun organisatie leuk, boeiend of hard nodig is en alle vragen beantwoorden. Bezoekers ontvangen een informatieboekje zodat zij gemakkelijk met een organisatie naar keuze in gesprek kunnen gaan.

Kijk voor meer info, waaronder een overzicht van aanwezige organisaties, op: www.steunpuntvrijwilligerswerk.info of neem contact op met Dyanne van Tessel via 0297-230 280 of vrijwilligerswerk@stdb.nl.

overblijfondersteuning/pleinwacht

Op Sterrenschool Driehuis blijven alle leerlingen tussen de middag over. Na de lunch gaan zij lekker een half uur buitenspelen. Wij zoeken vrijwilligers om dit buitenspelen te begeleiden. lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web