Vrijwilligerswerk zoeken

Er zijn veel vacatures in het vrijwilligerswerk op heel veel verschillende terreinen. Onze vacaturebank biedt daarvan een uitgebreid overzicht.

Heb je tijd over? Of wil je tijd vrijmaken om iets voor anderen te doen? Wil je wel eens wat anders doen dan jouw gebruikelijke werk of vrijetijdsbesteding? Bent je ergens goed in waar anderen behoefte aan hebben? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Vrijwilligerswerk biedt mogelijkheden te over!

Iedereen die geen toegang tot internet heeft, kan bij de Servicepunten wonen, welzijn en zorg, gebruik maken van een computer en internet. Je kunt hier ook vragen of vacatures waarin je geinteresseerd bent voor jou uitgeprint kunnen worden.  

En als er niets voor jou bij is op dit moment, of je wilt overleg over jouw mogelijkheden, kan je contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Je wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen en mogelijkheden ter sprake komen.

 

gastvrouw / gastheer bij bibliotheek

U zorgt er samen met de vaste bibliotheek medewerker voor dat de bezoeker zich welkom voelt in de bibliotheek en dat hij gezien en gehoord wordt. U beantwoordt vragen ... lees meer

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions