Netwerkbijeenkomst maatschappelijke - en vrijwilligersorganisaties

Op dinsdag 21 april van 10 tot 12 uur organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk het eerste netwerkoverleg voor vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties in wijksteunpunt Bilderdijkhof in Uithoorn. Alle geïnteresseerden met een coördinerende of bestuurlijke functie (betaald of vrijwillig) kunnen zich aanmelden om mee te praten over samenwerking, afstemming en actuele maatschappelijke onderwerpen.

Het netwerkoverleg is een mooie gelegenheid om andere organisaties, hun diensten, mensen, doelgroep en plannen, beter te leren kennen. Vaak is er een overlap tussen activiteiten en doelgroep tussen de organisaties onderling. Afstemmen is dan van groot belang en komt zowel de kwaliteit van de dienstverlening als de efficiëntie van het werk en de inzet van medewerkers en vrijwilligers ten goede. Ook biedt het overleg ruimte om samenwerkingsmogelijkheden verder te onderzoeken. Het netwerkoverleg zal 2 keer per jaar georganiseerd worden. Uiteraard kunnen organisaties naast dit overleg in kleiner verband verdere afspraken maken.

Deze keer zal Stefan de Weerdt van de gemeente Uithoorn aanwezig  zijn om toelichting te geven op (gemeentelijk) beleid, waaronder de aanpassingen die gemaakt zijn in het zorgzwaartepakketten. Tevens zal hij meedenken en praten over hoe de ontwikkelingen in de praktijk worden ervaren door organisaties en hun cliënten.

Opgeven voor deze netwerkbijeenkomst kan tot 20 april via de website www.steunpuntvrijwilligerswerk.info/opgeven-netwerkbijeenkomsten-uithoorn.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via 0297 230280 of vrijwilligerswerk@stdb.nl

Vacature van de maand:

Help jij ervoor zorgen dat nesten worden beschermd en jongen veilig opgroeien? Word weidevogelbeschermer!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web