Slimme manier voor zoeken en vinden van geld

Gemeente De Ronde Venen organiseert workshop sponsorwerving en crowdfunding voor sportverenigingen

Om sportverenigingen te helpen om op een slimme manier geld te zoeken én te vinden organiseert Sponsorvisie in opdracht van de gemeente De Ronde Venen een workshop sponsorwerving en crowdfunding. De workshop vindt plaats op woensdag 11 november 2015 van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Mijdrecht.       

Voor iedere vereniging is het belangrijk om de financiën op orde te hebben. En hoewel dit niet altijd even makkelijk is zijn er mogelijkheden om op een slimme manier geld te zoeken én te vinden. Sponsorvisie heeft hier veel ervaring mee en vindt het belangrijk om niet alleen geld te vragen maar vooral om goed na te denken over de meerwaarde die de verenging voor een sponsor zou kunnen hebben.

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers concrete tips die ervoor zorgen dat dat zij per direct op een andere succesvollere manier sponsors kunnen werven en bestaande sponsoren meer kunnen bieden.

Aanmelden workshop sponsorwerving en crowdfunding

De workshop is voor alle geïnteresseerden van sportverenigingen uit De Ronde Venen en is gratis. Zij kunnen zich aanmelden onder vermelding van naam en mailadres via  b.bokkes@derondevenen.nl    

Datum workshop is woensdag 11 november 2015, van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis Mijdrecht (Raadzaal, ingang Raadhuisplein) Meer informatie over Sponsorvisie vindt u op www.sponsorvisie.nl

Vacature van de maand:

Help jij ervoor zorgen dat nesten worden beschermd en jongen veilig opgroeien? Word weidevogelbeschermer!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web