Vrijwilligersmarkt

Zaterdag 5 oktober was de tweede vrijwilligersmarkt in De Ronde Venen. 

Achtentwintig organisaties hadden alles uit de kast gehaald om zich te presenteren aan de orienteren bezoekers. Het enthousiasme van zowel de organisaties als bezoekers was groot. Er werden wensen uitgewisseld, contacten gemaakt en deals gesloten. Sommige bezoekers wilden nog even een nachtje slapen over hun te maken keuze voor vrijwilligerswerk, want het aanbod was groot. Juist door het zien van alle organisaties, de medewerkers en meegebrachte materialen, konden de bezoekers goed vergelijken waar zij zich het beste thuis voelen of zich het beste nuttig kunnen maken. 

Gemiddeld had elke organisatie aan het eind van de markt 2 vervolgafspraken gemaakt. Bovendien werden de informatieboekjes (met daarin de organisaties beschreven en de contactgegevens opgenomen) aan bezoekers en organisaties verstrekt, zodat men elkaar achteraf weet te vinden: voor vrijwilligerswerk en verdere samenwerking!

 

Heb je de vrijwilligersmarkt gemist, kijk dan alsnog eens het informatieboekje door of kijk op de online vacaturebank. Voor overleg kan je ook een afspraak maken met Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk via d.vantessel@stdb.nl of 0297 230280.

 

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Website beheerd door Smyler Web