Workshop “Klein geluk”

Hoe kunnen we de mantelzorgers het beste ondersteunen? Tijdens de workshop werken we met het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ en maken je vertrouwd met een aantal opdrachten door ze zelf eerst te ervaren. Door de simpele maar effectieve oefeningen zelf te doen, kun je ze in het contact met een mantelzorger makkelijker gebruiken. Maar… is goed voor jezelf zorgen niet iets wat we allemaal nóg beter zouden kunnen leren? Mogelijk heb je er zelf ook nog iets aan: zorgen voor momenten van rust en ontspanning en om eigen energie op peil te brengen. In deze workshop proberen we de ‘recepten’ met elkaar uit. Zo kun je ervaren dat je inderdaad binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen.

Inge Jager is één van de auteurs van het boek "Klein geluk" voor de mantelzorger en zij verzorgt deze workshop.         

De workshop vindt plaats op woensdag 19 februari om 10.00 uur (meer details zie onder). Aanmelden kan door een email te sturen aan het klantencontactcentrum: kcc@stdb.nl

                                                                                          

Soort deskundigheidsbevordering: 
Workshop
Doelgroep deelnemers: 
Zorgvrijwilligers De Ronde Venen
Wanneer: 
woensdag, februari 19, 2020 - 10:00
Waar: 
Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, (Welzijnszaal hoofdingang Herenweg en niet via de polikliniek Kerklaan)
Open inschrijving: 
open
Naam organisatie: 
Tympaan-De Baat
Naam contactpersoon: 
Anneke van Breukelen

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Website beheerd door Smyler Web